Fergeteges hardverek és perifériák, ASUS ROG világpremier a Veletechen!

A hétvégén, azaz április 9-én megrendezésre kerülő Veletech kiállításon teljes gőzzel prezentálja termékfelhozatalát az ASUS. Hatalmas termékdömpingre van kilátás, hiszen a vállalat minden olyan kategóriában mutat majd (csúcs)terméket és újdonságot, ahol piaci szereplőként jelen vannak. Így az száz százalékig biztos, hogy az érdeklődőket nem hagyják látnivaló nélkül a ZenPad tablet és ZenFone okostelefon vonalon felül az IT szegmensben sem. Sőt, a rendezvény idejére időzítették egy teljesen új gamer notebookcsalád első tagjának premierjét, ami elsőként a Veletechen lesz megtekinthető testközelből!

ASUS ROG GX700 vízhűtéses notebook
ASUS ROG GX700 vízhűtéses notebook

Az eddig még sosem látott új laptopon kívül természetesen látható lesz a ROG hordozható masinák több más példánya is, mint az egyedülálló, vízhűtéses monstrum, a GX700, valamint a G752VY gamer notebookok. Szintén látható és kipróbálható lesz a Republic of Gamers család csúcskategóriás hajlított megjelenítője, a 34"-es, NVIDIA G-Sync kompatibilis Swift PG348Q monitor. Az AMD FreeSync technológia iránt érdeklődők számára is lesz két monitoros újdonság: a ROG stílusjegyeket magukon viselő, 4K felbontást támogató MG24UQ és MG28UQ.

ASUs ROG Swift PG348Q
ASUS ROG Swift PG348Q

A mini gépek rajongói az igazán apró, szinte a tenyérben elrejthető, HDMI portba illeszthető VivoStick TS10 mini PC-vel ismerkedhetek meg, de ezen felül jelen lesznek az átalakítható Transformer Book, valamint a rendkívül vékony ZenBook család újdonságai is. Utóbbiból itt látható majd elsőként hazánkban a 13,3"-es, teljesen átfordítható, nagy felbontású kijelzővel szerelt ZenBook Flip UX360CA, ami 13,9 milliméteres vastagságával, 1,3 kilogrammos tömegével és teljesen passzív hűtésű központi egységével igazi csemegének ígérkezik.

ASUS ZenBook Flip UX360CA
ASUS ZenBook Flip UX360CA

Az abszolút PC-s vonal rajongóiról sem feledkeztek meg, hiszen a teljesség igénye nélküli olyan nagyágyúkat lehet majd kézbe venni, mint a Maximus VIII Extreme/Assembly és Maximus VIII Formula alaplapok, ROG Matrix videokártyák, és persze a beviteli eszközöket, köztük a ROG Spatha egeret, a hangkártyákat (STRIX család!) és a hálózati eszközöket sem hagyják otthon porosodni!

ASUS ROG Matrix GTX 980 Ti
ASUS ROG Matrix GTX 980 Ti

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Veletech kiállításon 2016. április 9-én, szombaton, reggel 10 órától a budapesti Millenáris B és D csarnokában. Jegyek a helyszínen és elővételben is kaphatóak: regisztrált tagjaink itt, nem regisztrált tagjaink pedig ide kattintva tudnak belépőt vásárolni!

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények