Hirdetés

Jöhetnek az 500 Hz-es monitorok

A kínai BOE állítólag elkészült az első ilyen gyorsaságú 27 hüvelykes panellel.

Hirdetés

A kínai Sina nevű magazin cikke szerint a BOE – mely a világ egyik legnagyobb kijelzőpaneleket gyártó cége – sikeresen elkészítette az első 27”-es, Full HD felbontású, 500 Hz-es frissítésre képes monitort. A rendkívül magas sebesség mellé egy ezredmásodperces válaszidő tartozik.

A jelenleg piacon lévő leggyorsabb gamer monitorok 360 Hz-esek, ilyet elég sok cég kínálatában találunk már, és persze notebookokban is találkozhatunk velük. Hogy van-e értelme ezt a sebességet tovább növelni (ne feledjük: az sem gyakori, hogy egy játékban tartósan 300 fps feletti sebességgel játszunk), az kérdéses, mindenesetre az valószínű, hogy ha a BOE a prototípusnál tovább jut, akkor vevő is lesz a termékre, amennyiben az egyszer elkészül. Ennek idejét egyelőre megbecsülni sem lehet, hiszen a BOE nem tett közzé ezzel kapcsolatban semmilyen információt.

A szupergyors Full HD panel mellett a BOE egy másik újdonsággal is készült, mely ugyan csak 120 Hz-es, viszont 8K felbontású és 110 hüvelykes képátlóval rendelkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BOE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés