AeroPad Two: topkategóriás dokkolós otthoni hangcucc Jean Michel Jarre módra

Jean Michel Jarre az utóbbi időben már nem csak komponálgat, klimpírozgat és turnézgat a dalaival, hanem beszállt az otthoni audioeszközök iparágába is. Így kijött már néhány termék a Jarre Technologies márkanév alatt, mint például az AeroSystem One, és most bejelentették, hogy egy új modellt is piacra dobnak.

Jean Michel Jarre AeroPad Two
Jean Michel Jarre AeroPad Two

Az AeroPad Two a hagyományokat követve különleges, szemrevaló dizájnban utazik, bár annyira azért nem hivalkodó, mint a fent említett rokon. A szokásoknak megfelelően ellátták egy dokkoló egységgel, amelyek az iPodok és iPhone-ok mellett az iPadek fogadására is képes. Ezen kívül rendelkezik belső médialejátszóval, amely biztosítja az USB porton keresztül csatlakoztatott külső adattároló egységeken található WMA, AIFF, WAVE és MP3 kiterjesztésű zeneszámok megszólaltatását is.

Négy darab, egyenként harminc watt maximális kimeneti teljesítményű hangsugárzóval szerelték fel, ezen kívül megtámogatták egy 80 wattos mélynyomóval is a mélyhangok telt megszólalása érdekében. A készülékház krómozott rozsdamentes acélból készült, az előlap pedig bambusz borítást kapott. A 86 centiméter széles, 30 centi magas AeroPad Two kereken tíz kilogrammot nyom. A boltokban pedig biztos tolongani fognak érte, hiszen közel 930 dolláros árával a bagatell kategóriába tartozik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés