Itt a legújabb ATI All-In-Wonder

Az új eszközt a Radeon 9800 Pro kártyák kiszállítása után kezdi terjeszteni az ATI. Az új AIW specifikációi megegyeznek a Radeon 9800 Pro adataival, így például 128 MB DDR-RAM-ot, VGA-, DVI- és video ki- és bemenetet kínálnak. A kártyán megtalálható a már megszokott "Theater 200" tv-tuner, amely 125 csatornát tud tárolni, kezeli a sztereo-hangot és természetesen antenna-bemenettel is rendelkezik. Az All-In-Wonder 9800 Pro-hoz alapból jár a 8.5-ös verziójú Multimedia Center nevű program.

Az új termék 2003 tavaszától lesz kapható 450 eurós áron; először Észak-Amerikában jelenik meg, majd Európában a nagyobb OEM-partnerneknél (például: Hercules, Sapphire, ENMIC) bukkan föl a legújabb AIW.

Az ATI-hoz kapcsolódó hír még, hogy a cég bemutatta a Theater 310-es chipet, amely a Theater 200-as lapka utódja lesz. Az új chipet főleg digitális televíziókba és Set-Top Box-okba szánja a kanadai gyártó. Az első mintapéldányok 2003 harmadik negyedévére készülnek el -- hogy mikor találkozhatunk majd velük az All-In-Wonder kártyákon, arról egyelőre még nem közölt információkat az ATI.


Forrás: http://ati-news.de

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés