Hirdetés

Ismét egy grandiózus házzal borzolja a kedélyeket az In Win

Az extrém munkaállomások térnyerésével a nagyobb méretű számítógépházak iránti igény is megnövekedett, ezt lovagolja meg a tajvani gyártó.

Az idei CES folyamán bemutatott szupertorony az In Win 928 névre hallgat, és amellett, hogy felkészítették E-ATX-es deszka fogadására, az alaplapi tálca mögött még két, kivehető kerettel rögzített tápegység számára is maradt benne hely - az öszetett hűtési rendszerről már nem is beszélve. A 668 mm magas, 377 mm széles, illetve 582 mm mély kuckót kifejezetten az Intel 28 magos központi egysége, a Xeon W-3175X (és jelen pillanatban az ASUS Dominus Extreme) köré tervezték, és már ebből sejthető a nem mindennapi árcédula: ha minden klappol, már bruttó 2 millió forint alatt összehozhatunk egy lap-CPU-ház triumvirátust.


[+]

Bent a kamrás elrendezésnek hála a légáramlatok különválasztódnak egymástól, miközben mindkét oldalról edzett üvegből készült oldallapok engednek szabad rálátást a belsőben uralkodó állapotokra, melyek nem zárnak száz százalékosan, így marad rés, melyen keresztül közlekedhet a levegő (és a por). A frontról induló, majd a tetőn át a farig nyújtózkodó, egy darabból készült, nagyon vaskos alumínium burkolólemez tovább erősíti bennünk a prémium kategóriás érzést, amire a CNC marással készült, kézzel oldható csavarok csak rátesznek egy lapáttal.


[+]

Az akár 480 mm hosszúságúra nőtt videokártyánkat installálhatjuk álló helyzetben, amihez natív támogatást (riser kártya) kapunk, de SLI konfigurációt is nyugodtan kiépíthetünk a 928-as visszhangzó bendőjében. Háttértárolók tekintetében két 3,5, valamint hat 2,5 hüvelykes eszköz részére találunk szabad placcot, processzorhűtőnk pedig 185 mm-es magasságig érhet fel. Egyedüli üröm az örömben, hogy az 5,25 hüvelykes apparátusok lekerültek a kompatibilitási listáról.


[+]

Hűtési megoldások terén szinte szabad a vásár: elöl és hátul három-három, felülre hat 140 mm-es légkavarót applikálhatunk, melyeket igény szerint vízhűtésünk radiátoraival is kiválthatunk: ebből fent két 420 mm-es példány helyezkedhet el kényelmesen. Az előlapi I/O részlegen a szokásos mikrofonbemenet és fejhallgató kimenet társaságában két USB 3.0 Type-A aljzat és egy USB 3.1 Gen 2 Type-C port néz velünk farkasszemet.

In Win 928
Fizikai méretek 668 x 377 x 582 mm (MA x SZ x MÉ)
Anyaga 2-4 mm vastag alumínium
Támogatott alaplap formátumok Mni-ITX, microATX, ATX, E-ATX
Szín fekete
Bővítőhelyek száma horizontálisan 8, vertikálisan 4
Beépíthető merevlemezek száma 2 db 3,5", 6 db 2,5" (négy keretben, kettő az alaplapi tálcára csavarozva)
Előlapi I/O 2 db USB 3.0 Type-A, 1 db USB 3.1 Gen 2 Type-C, fejhallgató- és mikrofon jack
Beépíthető ventilátorok száma elöl 3 db 140 mm, hátul 1 db 120/140 mm
Beépíthető radiátorok felül 2 db 420 mm (60 mm-es magasságig)
CPU-hűtő max. magassága 185 mm
VGA max. hosszúsága 480 mm (vertikális elhelyezés esetén maximum 80 mm-es mélység)
Tápegység max. hosszúsága 250 mm, két darab is beépíthető
Kábelmenedzsment igen
Egyéb extrák PCI Express riser kártya
Termék weboldala In Win 928
Ár várhatóan 900 dollár

Valószínűsíthető, hogy a meglehetősen egyedi célközönség következtében az In Win 928-as forgalmazásának kezdete a Xeon W-3175X processzor piaci startjának idejére várható, 900 dolláros árképzéssel társítva.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés