Hirdetés

Házavató Team Group és In Win módra

Egy már jó ideje kapható géplak külseje lett kipofozva kicsit a főleg RAM-okban és SSD-kben utazó tajpeji vállalat motívumaival.

A Team Group játékos almárkájaként működő T-Force a napokban egy E-ATX-es házról rántotta le a leplet, amelyet az In Winnel együttműködve dobnak piacra.


[+]

A 465 mm magas, 220 mm széles és 460 mm mély, 7+2 bővítőhelyes miditorony a T-Force x In Win 216 névre hallgat, és balról edzett üveglappal fedett belsejébe 166 mm magas processzorhűtőt, 380 mm hosszú videokártyát, három 2,5, illetve két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtót építhetünk be. Alkatrészeink hűtését hat 120 mm-es ventilátorral támogathatjuk meg, a vizes rendszerek kedvelői pedig egy 360 és egy 120 mm-es radiátorban gondolkodhatnak, azonban a típushoz mellékelt légkavarók száma régiónként változhat.


[+]

Porszűrőből kettő van, és a letisztult frontális panel tetején megtelepedett előlapi csatlakozók két USB 3.0 portban, valamint két 3,5 mm-es jackben merülnek ki. Bár a 2 éves garanciával értékesített kalyiba vételárát nem közölték, a szimpla alapmodellből kiindulva 25-30 000 forint közötti összeget tartunk valószínűnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés