Hirdetés

Helytakarékos In Win minitorony APU-val dolgozó gépekhez

A 3,3 literes térfogatú, táppal együtt érkező csöppségben elfér az AMD Wraith Stealth vagy az Intel Laminar RM1 CPU-hűtő is.

Hirdetés

Az In Win nemrégiben egy új Mini-ITX-es házról rántotta le a leplet, ami a Chopin széria legfrissebb iterációjaként a Chopin MAX nevet kapta. A feketében, szürkében és ezüstben készülő megoldás acélvázán alumíniumpanelek nyugszanak, de oldalról, illetve felülről termetes mesh betétek gondoskodnak a megfelelő szellőzésről.


[+]

A meglehetősen kompakt beltérben 43 helyett már 54 mm magas processzorhűtők férnek el, míg 2,5 hüvelykes háttértárolóból kettőnek biztosítottak elhelyezést az alaplapi tálca hátoldalán. Az előlapi kivezetések sorában egy 20 Gbps-os USB 3.2 Gen2x2 Type-C csatlakozót, plusz két USB 3.0 konnektort üdvözölhetünk a dupla 3,5 mm-es jacken kívül, miközben az I/O sávot zöldre, kékre, narancssárgára vagy pirosra cserélhetjük, és ez benne van a csomagban.


[+]

A 244 mm magas, 84 mm széles, valamint 217 mm mély, 2,2 kilogrammot nyomó – és egyelőre még ismeretlen vételárú géplakhoz ugyanazt a 80 Plus Gold hatásfokú, 12 voltos ágán 16 ampert szavatoló, 200 wattos tápegységet mellékelik, mint a Chopin Próhoz.

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés