Ilyenek lehetnek az ASRock Radeon RX 7600 kártyái

A kiszivárgott információk a Phantom Gaming, Challenger és Steel Legend sorozatba tartozó modellekről szólnak.

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy hamarosan bemutatkozik az AMD új generációs középkategóriás GPU-ja, és vele a Radeon RX 7600 sorozatú grafikus kártyák. A pletykák szerint még ebben a hónapban (várhatóan a Computex környékén) megtörténik legalább a bejelentés, még ha a piaci modellek bemutatkozásával meg is kell várni a tajvani kiállítást. Ezeket az információkat pedig tovább erősítik az olyan szivárgások, mint amire most az ASRock háza táján került sor, ahol három új grafikus kártya lepleződött le: a Radeon RX 7600 8GB Challenger OC, a Radeon RX 7600 8GB Phantom Gaming OC és az RX 7600 8GB Steel Legend OC.

A trióból a Challenger és a Phantom Gaming márknevek ismerősek lehetnek, hiszen ezekkel a nevekkel jelenleg is találkozhatunk a cég VGA-portfóliójában, a Steel Legend azonban eddig csak az alaplapok között tűnt fel. Ha az ASRock tartja magát eddigi szokásaihoz, akkor ez a modell egy közepesen felszerelt termék lesz. Ennél többet egyelőre nem tudni az új grafikus kártyákról, leszámítva pedig azt, hogy 8 GB memóriával és az AMD által megszabottnál magasabb órajellel kerülhetnek majd a boltokba.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés