HP Star Wars notebookbemutató a premierre

Ízelítőt adunk a Sötét oldal ihlette Pavilion laptopról, ami a legújabb, hetedik film, „Az ébredő Erő” bemutatója előtt került a kezünkbe.

Hirdetés

Októberben írtunk már a HP egyedi, Star Wars témájú Pavilion notebookjának megjelenéséről. Akkor még nem gondoltuk, hogy a korlátozott példányszámban készülő, speciális széria eljut hozzánk is, de így történt a hpshop.hu jóvoltából. Épp ma, „Az ébredő Erő” hazai bemutatója előtt landolt nálunk, így hamar videóra is vettük, hogy néz ki élőben, és milyen extra tartalmak vannak rajta!

A Skylake processzoros, GeForce 940M grafikus kártyával hajtott, Full HD kijelzős, 15,6 hüvelykes Pavilion baromira jól fest élőben. Mivel gonosznak lenni jó, a jóknál sokkal menőbb sötét oldal dizájnjában készült Darth Vaderrel a fedelén, birodalmi rohamosztagosokkal a csuklótámaszán. A fedél érdekes, matt tapintású, a belső viszont selymes, szép keretet ad a vörösen világító billentyűzetnek.

Jó sok filmes tartalom is került rá, rengeteg egyedi téma közül választhatunk, több száz fotó sorakozik rajta, olyanok is, amikhez egy átlagember korábban elég nehezen jut hozzá. És nem csak képeket kapunk, hanem eredeti, a filmekből származó hanghatásokat, képregényt, könyvrészleteket. A legjobb hír pedig, hogy ez a menő notebook idehaza is megvásárolható, igaz nem éppen olcsó. Core i5-6200U processzorral, 6 GB memóriával, Full HD-s IPS kijelzőpanellel, GeForce GT 940M grafikuskártyával, 1 TB-os merevlemezzel, Windows 10 operációs rendszerrel és szuper, Star Wars notebook tokkal 280 000 forintba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés