Hirdetés

Ultra rövid vetítési távolságú projektorral jelentkezik a Hitachi

Hirdetés

A Hitachi bejelentette, hogy egy hordozható, igen rövid vetítési távolságú, elsősorban üzleti, oktatási célokra szánt projektort tesz elérhetővé a CP-AW252WN személyében. A 3LCD képalkotási eljárást alkalmazó, 3,80 kilogramm súlyú modell akár a falra is felakasztható, és 40 centiméterről akár 100 hüvelykes képátló vetítésére is képes.

Hitachi CP-AW252WN
Hitachi CP-AW252WN

Maximális felbontása 1280x800 képpont, legnagyobb valós kontrasztaránya 4000:1, fényereje 2500 ANSI Lumen. Került rá 2 db USB, egy-egy S-Video, HDMI, RCA Audio, Stereo Mini Jack, RGB D-Sub, kompozit, mikrofon Jack, RS-232 és Ethernet csatlakozó. Ez utóbbinak köszönhetően a hálózatba is köthető, sőt emellett még az USB-be dugott Wi-Fi adapter kezelését is támogatja, azaz vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is képes az állományok fogadására. Beépített médialejátszójának köszönhetően pedig nem is szükséges felétlenül külső eszköz a használatához, elég egy USB-porton keresztül csatlakoztatott adattároló eszköz.

Normál üzemmódban zajszintje 34 decibel, lámpájának üzemideje pedig 3000 óra. Eco módban némiképp halkabb (28 dB), és ekkor az élettartam akár 5000 óráig is kitolható. Jár hozzá egy távirányító, és egy ingyenesen letölthető alkalmazással akár iOS alapú eszközökről is vezérelhető. A 16 wattos beépített monó hangszóróval ellátott, elsősorban üzleti vagy oktatási célokra szánt projektor már megvásárolható 1375 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés