Európába is elhozza gamer tévéjét a Hisense

Az U7G Pro ULED nagy fényerőt és 144 Hz-es képfrissítési rátát produkál.

Hirdetés

A Hiense képviselői egy kínai konferencián bejelentették, hogy a tervek szerint hamarosan Európában is elkezdik forgalmazni a vállalat idei egyik csúcsmodelljét, a figyelemre méltó gamer funkciókkal kitömött U7G típusjelzésű modellt. Ilyen például a 144 Hz-es maximális képfrissítési ráta, amely a televíziók között ma kimagasló értéknek számít, és amely jelenleg csak a játékosoknak lehet fontos, épp úgy, mint a variálható frissítési frekvencia támogatása.

Az ULED családba tartozó készülék maximális fénysűrűsége ~1650 cd/m², ami azt jelzi, hogy a nagy dinamikatartományú tartalmak látványos visszaadása is biztosított. A 4K felbontású modell megkapta a saját fejlesztésű Xinxin U+ képfeldolgozó lapkát, amely tartalmazza a különféle képmódosító eljárásokat, többek között az interpolációs technológiát. Az U7G Pro rendelkezik egy, a készülékházba épített kamerával is, ami a friss kínai csúcsmodellek között igen divatos megoldásnak számít.

Egyelőre európai árak nincsenek, de azt lehet tudni, hogy Kínában mennyiért árulják. Az 55 hüvelykes változat 8200 jüanba, azaz mintegy 380 000 forintba kerül, a 65"-ért 12 000 jüant (~580 000 forint), a 85"-ért pedig 24 400 jüant (1 140 000 forint) kérnek el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés