Tévéhez készített egeret a Hillcrest Labs

Hirdetés

A Hillcrest Labs bejelentette Loop pointer névre keresztelt terméket, melynek segítségével a kényelmes fotelből vezérelhető a számítógép egérmutatója. A „kézbemászó” egér funkcionalitás tekintetében rendkívül hasonlít a Logitech MX Air típusjelzésű modelljéhez, ami nem csoda, hiszen mindkét készülék a Hillcrest Labs által fejlesztett Freespace mozgásérzékelő technológiát használja.

A Loop pointer használható PC-hez, Machez és PlayStation 3-hoz is, utóbbi esetében azonban csak az internet böngészése jöhet szóba, tehát a játékok nem működnek a vezeték nélküli egérrel. Az USB 2.0 interfészre köthető adapter nagy teljesítményű rádiós adóvevőt tartalmaz, a termék működéséhez pedig két darab AA-s elem biztosítja az energiát. A készülék egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy bármilyen szögbe fordítjuk, az irányok megegyeznek, azaz a fel, a le, a jobb és a bal mindig ugyanazt jelenti. A szórakozás mellett természetesen prezentációknál is hasznos lehet a Loop pointer, továbbá a terméket tökéletesen támogatja a KODAK Theatre HD Player és az Apple TV is.

A Hillcrest Labs egeréről az alábbi oldalon lehet megtekinteni gyártói videókat, melyek bemutatják az eszköz képességeit. A Loop pointer már kapható a nagyobb webáruházakban, ajánlott fogyasztói ára 99 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés