Hirdetés

Hatalmas Samsung monitor a játékosoknak

Az Odyssey Neo G7 43” 4K felbontást, 144 Hz-es frissítési frekvenciát és Mini LED-es háttérvilágítást kínál a vásárlóknak.

Bejelentette legújabb Odyssey Neo G7 kijelzőjét a Samsung: a 43”-es képátlóval rendelkező S43CG70 modell a cég első sík, Mini LED háttérvilágítást használó monitora, melyet természetesen leginkább a játékosok igényeinek kielégítésére szabtak. Az igencsak méretes, Neo QLED panelt használó készülék 4K felbontást és 144 Hz-es frissítést kínál 1 ms-os MPRT válaszidővel és 400 nites maximális fénysűrűséggel, illetve FreeSync Premium Pro kompatibilitással rendelkezik. Statikus kontrasztja 4250:1. Mindezek mellett VESA DisplayHDR 600 illetve HDR10+ Gaming támogatást, illetve egy beépített „smart hubot” is kapunk. Ez utóbbi Ethernet, WLAN és Bluetooth 5.2 csatlakozást kínál, és ezek segítségével elérhetjük a cég Gaming Hub és és Media Hub felületeit is, hogy az egyéb, okostévéken megszokott opciókat (Prime Video, Netflix, YouTube) ne is említsük.


[+]

A tévé méretű kijelző egy dönthetőséget biztosító, tömzsi állványt kapott, amennyiben pedig ez nem lenne számunkra elegendő, akkor 200 x 200 mm-es VESA rögzítés s rendelkezésre áll. A hátoldalon az említett portok mellett két USB 3.0, egy DisplayPort 1.4 és két HDMI 2.1 várja a kábeleket, ha pedig a 2x 20 wattos hangrendszer nem lenne képes igényeink kielégítésére, fejhallgatót is csatlakoztathatunk hozzá (de mikrofonbemenettel már sajnos nem rendelkezik).

Az Odyssey Neo G7 43" érkezése még az első negyedévben várható, hivatalos ajánlott árat egyelőre nem tettek közzé.

Előzmények

Hirdetés