Hatalmas MSI notebook multimédiára hangolva

Az MSI az év elején, a CES kiállításon jelentette be rengeteg újdonsága között a Classic notebookszériájának egyik tagját, amely a CR720 típusnevet kapta. Ez a cég nevezéktanának ismeretében könnyen megfejthető, így tudni lehet, hogy ez a Classic család integrált videokártyával ellátott hordozható gépe, amely 17 hüvelyk körüli képátlójú kijelzővel rendelkezik, és Intel-alapú.

Hirdetés

A hatalmas, 414 x 267 mm-es alapterületű és 37,2 mm vastag gépezet tehát az Intel platformjára, a HM55 chipsetre épül, amely számos olyan multimédiás képességgel ruházza fel, amivel a PM55 nem, úgymint HD audio-, HDMI és DisplayPort kimenetek. A processzora természetesen a legújabb Core i3-asok és i5-ösök közül kerül ki, ami mellé akár 4 GB DDR3 memória is kerülhet. A háttértár szerepét 160, 250, 320 vagy 500 GB kapacitású merevlemez töltheti be. A LED háttérvilágítású kijelző 17,3 colos, 1600x900 pixeles felbontással. A jó hangminőség mellé megfelelő hardver is kell, így a két wattos sztereó hangszórópáron felül egy mélynyomóval is megtoldották az MSI-t.

A további extrák között találunk négy az egyben kártyaolvasót, 1,3 megapixeles webkamerát, a vezetékes és vezeték nélküli hálózati eszközöket pedig a Gigabit Ethernet, 802.11b/g/n-es Wi-Fi és 2.1-es Bluetooth kártya képviseli. A 3 kg tömegű CR720-ba hatcellás akkumulátor került, operációs rendszerként pedig a Windows 7 Home Premium változata található meg rajta. Előreláthatóan a következő hónapban indul meg az árusítása, ám még nem derült ki, hogy mennyibe fog kerülni. Hazánkban várhatóan a fekete, Core i3-330M-mel szerelt változat lesz elérhető 4 GB RAM-mal, 500 GB-os winchesterrel, DVD-íróval, Wi-Fi és Bluetooth adapterrel.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

  • Stan és Pan a boltokba megy

    Hamarosan élőben üdvözelhetjük a 11,6 colos Gateway EC14D-t, és kiderültek a 17,3 hüvelykes MSI GE700 részletes adatai is.

Előzmények

Hirdetés