Hirdetés

Három új megjelenítő a Philipstől

A Momentum széria három új taggal bővült, köztük egy 55 hüvelykes modellel, mely 4K felbontás mellett kínál 120 Hz-es képfrissítést és csupán 4 milliszekundumos input lagot.

Hirdetés

A Philips három új, Momentum szériás monitorról rántotta le a leplet a Gamescomon, melyek közül az 558M1RY már inkább a tv kategóriába sorolható, köszönhetően 55 hüvelykes képátlójának.

A trió közös jellemzői közé tartozik az Adaptive Sync és az UltraClear 4K felbontás, valamint hogy mindegyiküket elsősorban konzoljátékosok számára ajánlja a gyártó. A legnagyobb modell azonban pár extra tulajdonságokkal is bír kisebb testvéreihez képest, ilyen például a DisplayHDR 1000 tanúsítvány vagy a Bowers & Wilkins közreműködésével készült hangszórórendszer. A 4K felbontás, a 120 Hz-es képfrissítési arány és a 4 milliszekundumos input lag szintén figyelemre méltó értékek, ezek azonban a 31,5 hüvelykes panellel szerelt 328M1R-ben is megtalálhatók, ahogy a csatlakozókínálat is megegyezik a nagyobb rokonnal (3 db HDMI 2.0, 1 db DisplayPort, 4 db USB 3.0), a HDR-t illető minősítésből azonban be kell érnünk a DisplayHDR 600-zal. A kisebb méretnek köszönhetően a talp is kevésbé robosztus kialakítású, ennek hála pedig a magasságállítás és a dönthetőség is adott tud lenni.

Igaz ez harmadik újdonságra, a 27 hüvelykes 278M1R modellre is, melybe szintén egy 4K felbontású panel került, ám ezen másodpercenként már csak 60 képkockát tudunk megszámolni. Csatlakozók tekintetében is történt némi visszalépés, HDMI 2.0 bemenetből már csak kettőt találunk a négy USB és az egyetlen DisplayPort mellett.

A trió mindhárom tagja megkapta a Phillips Ambiglow funkciót, ami egy sor RGB LED-et jelent a monitor hátoldalán, melyek színe a megjelenített tartalom függvényében változik. Az újdonságok piacra kerülése 2020 első negyedévére várható, az árcédulán szereplő összeget azonban csak az 558M1RY-nal kapcsolatban árulták el, ez pedig 1399 euró.

Előzmények

Hirdetés