Hangtalan Radeon HD 6770-nel jelentkezik az Asus

Hamarosan érkezik az Asus Radeon HD 6770 DirectCU Silent névre keresztelt grafikus kártya, melynek különlegessége, hogy teljesen passzív hűtést használ majd. A Juniper lapkára épülő termékek előreláthatólag követi az AMD referenciaajánlásait. Ennek megfelelően a 40 nm-es gyártástechnológiával készülő chip 800 shader processzort és 40 darab Gather4-kompatibilis textúrázó csatornát rejt, melyek 850 Mhz-en ketyegnek, míg az 1 GB kapacitású fedélzeti memória a GDDR5 szabványra épül és effektív 4,8 GHz-en üzemel.


[+]

Az Asus versenyzője egy rendkívül méretes és egyben dizájnos alumíniumbordát kapott, melybe négy darab hővezető cső vezeti a GPU által termelt hőt. A ventilátorok zaja biztos nem zavar majd senkit, mivel konkrétan egy passzív hűtésű kártyáról van szó. A termék hátlapján egy DVI, egy HDMI és egy D-Sub kimenet is található.


[+]

Az Asus Radeon HD 6770 DirectCU Silent augusztusban kerül forgalomba, az árazásról azonban nem nyilatkozott a vállalat. Bár a termék hivatalosan nem számít a piac leggyorsabb passzív hűtésű VGA-jának a teljesítménye még így is tisztességesnek mondható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés