Hirdetés

Halk tápcsaládot mutatott be a Thermaltake

Újabb tápcsaláddal kedveskedik a minőségi alkatrészeket előnyben részesítő PC-építőknek a tápegységek mellett számítógépházakat és hűtési megoldásokat forgalmazó Thermaltake. A Purepower RX széria ezúttal nem az átlag feletti teljesítménnyel kelleti magát: az összesen hét újdonságból álló széria mindegyik tagja egy rendkívül halk, 14 centiméteres oldalméretű ventilátort tartalmaz.

A Purepower RX tápegységek alapvetően két kiépítésben, 400-600 W teljesítménnyel kerülnek forgalomba. Az aktív PFC-s tápok hagyományos és úgynevezett cable management változatban érhetők el, utóbbiakhoz a már megszokott módon, modulárisan csatlakoztathatóak a szükséges tápkábelek, a felesleges csatlakozók így nem alkotnak haszontalan kábeldzsungelt a számítógép belsejében.

A tápegységek egyébként kiépítéstől függően 4 Serial ATA, maximum 7 molex és maximum 2 PCIe videokártya számára fenntartott csatlakozót kínálnak. A Purepower RX család tagjai teljesítményükhöz igazodva 2-4 12 voltos ágat tartalmaznak. A kínálatban szereplő áramforrások közös alkotóeleme a halk, hőszenzorral szabályzott 14 centiméteres ventilátor, mely az 1300 fordulat/perces normál üzemben mindössze 16 dB(A) zajt kelt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés