Sziklakemény kamkorder a JVC-től

A JVC mióta kivonult a televíziós iparágból a figyelme és energiái jó részét a különféle kamkorderek fejlesztésére fordítja. Ennek köszönhetően a cég rendszersen előáll újdonságokkal mind az akciókamerák, mind a hagyományos turistakamerák szegmensében.

JVC GZ-RX130
JVC GZ-RX130 [+]

Legutóbb a GZ-RX130 típusjelzésű készülékkel léptek színre, amely a tervek szerint április közepén kerül majd a boltokba közel 800 dolláros áron. Az Everio családba tartozó, Konica Minolta lencsékkel, és képstabilizátorral ellátott modellbe 1/5.8" típusú CMOS érzékelő került és természetesen képes a Full HD felbontású felvételére. A 40x optikai zoom funkciót kínáló kamera kezelését a színes, 3 hüvelykes LCD kijelző segíti elő. A beépített Wi-Finek köszönhetően a kép továbbítható okostelefonra vagy tabletre is, és egy ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével azokon keresztül módosíthatóak az egyes beállítások, illetve elindítható-leállítható a felvétel is.

JVC GZ-RX130
JVC GZ-RX130

Az akkumulátor 2,5 órányi folyamatos működésre elegendő energiát biztosít számára, és az Eco mód aktiválásával ez további két órával kitolható. 64 GB adattárolásra szolgáló belső memóriával látták el, és az integrált olvasó modulnak köszönhetően ez egy memóriakártyával akár még 32 gigabájttal bővíthető. A készülék ötméteres mélységig vízálló, a por sem árthat neki és azt is kibírja, ha másfél méteres magasságból a földre pottyan.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés