Elérhető a GoProhoz készült külső fényforrás

A Light Mod az első a három, Hero 8 Black kamerához készült hivatalos modul közül, mely a boltok polcaira került.

Hirdetés

A GoPro Hero 8 Black bemutatásakor a vállalat három, a kamerára aggatható kiegészítő modult is bejelentett, ezek a Display Mod, a Light Mod és a Media Mod nevet kapták. Utóbbi talán a legfontosabb, ez ugyanis az USB, jack és HDMI csatlakozók, valamint a beépített shotgun mikrofon mellett két, aktív kapcsolat nélküli vakupapucsot is magán visel felül és bal oldalt, ebbe tudjuk becsúsztatni a kijelzős Display Modot és a 10 LED-et csatasorba állító Light Modot. Sajnálatos módon a Media Mod és a Display Mod csak 2020 elején lesz megvásárolható, a Light Mod azonban már rendelhető, igaz, egyelőre csak az Egyesült Államokban.

Az újdonság, ahogy azt már említettük, 10 darab, legfeljebb 200 lumenes fényerőre képes LED-et tartalmaz, utóbbit négy lépésben állíthatjuk attól függően, hogy éppen mennyire van szükségünk az 5000 K színhőmérsékletű fényből. A modul burkolata lehetővé teszi, hogy akár 10 méter mély vízben is használjuk azt, a beépített akkumulátor teljesen feltöltve pedig 6 óra üzemidőt biztosít.


[+]

Kicsomagoláskor a dobozban találunk egy adaptert is, melynek segítségével Light Mod a GoPro kiegészítők rögzítőrendszerével is kompatibilis lesz, így a kamera helyett akár ezt is felerősíthetjük mondjuk egy fejpántra vagy egy szelfibotra, magyarul a lámpa helyzete nincs a GoPro-hoz kötve.

A GoPro Light Mod tehát már megvásárolható a gyártó amerikai weboldaláról 49,99 dollárért, míg Európán belül be kell érnünk az előrendeléssel, ugyanezért az árért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • GoPro

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés