A GTX 1080 is bekerül a Gigabyte külső VGA-t tartalmazó Thunderbolt dobozába

A GTX 1070 után itt az izmosabb verzió az Aorus Gaming Boxból.

A Gigabyte égisze alá tartozó Aorus nem is oly régen dobta piacra a Computexen bemutatott külső VGA dobozát, a Gaming Box-ot, ami egy Gigabyte GTX 1070 mini ITX OC kártyát és egy 450 wattos tápegységet rejtett magában. A Thunderbolt kapcsolaton kommunikáló eszköz emellett notebookok töltésére is alkalmas, illetve USB hubot is tartalmaz, tehát kifejezzen azok számára találták ki, akik asztali gépek grafikus teljesítményével szeretnék megtámogatni komolyabb VGA-val egyébként nem rendelkező notebookjukat, és ehhez minden feltétel (Thunderbolt) adott.


[+]

A vállalat most bejelentette, hogy készen áll szintet lépni, így érkezik hamarosan az Aorus GTX 1080 Gaming Box, ami lényegében kisebb testvérét másolja, azzal a különbséggel, hogy ebben egy GeForce GTX 1080 Mini VGA lapul. Ez alapesetben a referencia órajelen üzemel, de az OC mód aktiválásával a mag alap és boost órajele 1632/1771 MHz-re tornázható fel, miközben a GDDR5 memória frekvencia változatlanul 10 GHz. Hátoldalán egyébként egy DVI-D, egy HDMI 2.0 és három darab DisplayPort 1.4 található.


[+]

Változatlanul 450 wattos, 80 Plus Gold hatásfokú tápegység felel a tápellátásért, illetve fellelhető benne az USB 3.1 Gen 1 hub, valamint RGB LED világítás is helyet kapott a házban, ami képes kommunikálni a Gigabyte RGB Fusion rendszerrel.

A doboz árazását illetően a gyártó 750 dollárt közölt, ami 150 dollárral több, mint a GTX 1070-nel dolgozó kiadás.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés