Thunderboltos külső VGA-t tartalmazó doboz a Gigabyte-tól

Már beszámoltunk róla a Computex 2017-es blogunkban, hogy a Gigabyte kiállította az Aorus GTX 1070 Gaming Box terméket, de technikai részletetekkel csak most tudunk szolgálni. A gyártó 212 x 96 x 162 milliméteres méretű, 2,36 kg súlyú dobozkáját egy Gigabyte GeForce GTX 1070 mini ITX OC 8G, gyárilag túlhajtott videokártyával szállítják, melyet a beépített, 450 Wattos, 90% feletti hatásfokú tápegység lát el árammal.


[+]

Azoknak találták ki ezt az eszközt, akik asztali gépek grafikus teljesítményével szeretnék megtámogatni komolyabb VGA-val egyébként nem rendelkező notebookjukat, és ehhez rendelkezésükre áll a Thunderbolt 3 interfész is. Mindemellett a doboz 100 wattig tölteni is tudja a rá kötött PD3 támogatású notebookot.


(forrás: Gigabyte) [+]

Rátérve a hátoldalra: lent 4 darab USB port található, ebből a narancssárga QC 3.0-át támogató mobileszközök gyorstöltésére való, míg a másik három USB 3.0 csatlakozóra köthetünk egyéb eszközöket. A videokártya kimeneteire kötött monitorokkal többmonitoros rendszerré varázsolhatjuk notebookunkat. Természetesen a mai trendeket követve RGB Fusion technológiát is megkapta az eszköz, hozzájárulhat az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő fényjátékhoz otthonainkban.

A csomag részét képezi egy praktikus táska is, melyben magunkkal vihetjük az Aorus GTX 1070 Gaming Box-ot, melynek várható ára körülbelül 600 dollár (167 000 forint).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés