Fehér gaming headset érkezett a Sharkoontól

A német cég moduláris vezetékkel rendelkező, 40 000 Hz-ig kompetens újdonságát ismerhetjük korábbról, csak más színben.

Hirdetés

A Sharkoon útjára indította egy piacon lévő sztereó headsetjének fehér változatát, név szerint a hangforráshoz 3,5 mm-es audio jack segítségével kapcsolódó Skiller SGH50 White-ot, amelynek műbőr és szövet kombinációjába bújtatott fülpárnái körülölelik a fülünket (circumaural).


[+]

A leválasztható madzagja nélkül 342 grammos eszköz 50 mm-es sugárzói a 10-től 40 000 Hz-ig terjedő frekvenciaválasz-tartományban dolgoznak, és 112 dB-es hangnyomásukhoz 55 ohmos impedancia társul. A flexlibilis szárú, -38 dB-es érzékenységű mikrofon gömb iránykarakterisztikájú, impedanciája 2,2 kiloohm, és a 100-10 000 Hz közé eső zajokat tudja közvetíteni, de akár le is szedhető a bal oldali készülékházról.


[+]

A Hi-Res minősítésű, extra műbőr fülpárnával csomagolt periféria elsődleges, 110 cm hosszúságú kábele viseli a kezelőszerveket hordó modult, és a dobozban egy 150 cm-es toldat is van hozzá, míg a sort egy 30 cm-es átalakító zárja, ami kettészedi a négypólusú jacket.  A termék vételárát 60 euróban állapították meg, miközben az egy ideje már kapható, feketébe öltöztetett testvére mintegy 24 000 forintot kóstál a hazai webshopokban.


[+]

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés