Olcsóbbfajta billentyűzet a Genesis puttonyából

Igaz, csupán membrános darabról van szó, de a 19 gombos anti-ghosting, az alumínium ház vagy éppen a makrózhatóság azért még megvan.

A Genesis legújabb klaviatúrája a Rhod 500 RGB nevet kapta, és a mostanában oly népszerű mechanikus helyett a jó öreg, membrános dizájn égisze alatt született. Ennek (a kissé kiábrándító ténynek az) ellenére a 631 grammot nyomó, 104 gombos, US kiosztású periféria alumínium házat kapott, és 19 gombos anti-ghostingra képes.

[+]

Az ABS kupakokat viselő gombok aktuációjához 55 grammnyi erőkifejtés szükséges, miközben az aktivációs pontjuk 2,5 mm-en van, 8 ezredmásodperces válaszidő mellett. A fényorgona ezúttal hatzónás kivitelben van jelen, 11 effektet tud és az eszköz szoftverében nem csak ezt tudjuk személyre szabni, hanem makrózhatunk is, esetleg a kurzornyilakat és a WASD-t billentyűket cserélhetjük fel egymással. Beállításainkat fedélzeti memóriába menthetjük, míg a médiavezérlő és egyéb extra funkciók az Fn + [F1-F12] kombinációkkal érhetők el.


[+]

Természetesen a tasztatúra dőlésszöge a kihajtható talpaknak köszönhetően állítható, az asztalon való elcsúszkálást pedig gumitappancsok igyekeznek meggátolni, míg a kábel sztenderd 1,8 méter hosszúságú. A Rhod 500 RGB árát 23 euróban határozták meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés