Hirdetés

A középkorba hívja a játékosokat az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 552.22-es eszközillesztő számos hibajavítást is hoz.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 552.22-es meghajtót, amely a Manor Lords és a No Rest for the Wicked című alkotásokhoz kínál megfelelő profilt.

A friss csomag hibajavításokat is hozott, ezeket az alábbi felsorolás részletezi:

  • A PUBG: BATTLEGROUNDS mostantól stabilan fog futni a 12. generációs Intel processzorokkal szerelt, GeForce VGA-val rendelkező konfigurációkon
  • A GeForce GTX 10 és RTX 20 sorozatú, SLI-s konfigurációk ezentúl nem fagynak le véletlenszerűen aktív a hardveresen gyorsított GPU-ütemezés mellett
  • Nem okoz többet rendszerösszeomlást a HTC Vive Pro 2 több kijelző melletti használata

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül. Ugyanitt hozzáférhető a friss csomag, tartalomkészítőknek való Studio verziója is.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől) és 11 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 700 (csak Maxwell architektúrájú GPU-k), 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000, 4000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.21.0713-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés