Galaxy Tab blog: reklámspotok a Tab főszereplésével

A mai bejegyzésben a Samsung Galaxy Tabről szóló reklámfilmeket nézzük meg. A Samsung táblagépe rengeteg spotban szerepelt, melyeket TV-ben és az interneten egyaránt el lehetett csípni; ezekből szedtem össze néhányat a mai posztban. Az első reklámot elsősorban internetes megjelenésre készítették, az alábbi két perces film ugyanis részletesen kitér a táblagép főbb képességeire.

Az Egyesült Államokban pedig az alábbi, tévére kihegyezett rövidfilmmel reklámozták a Galaxy Tabet.

Egy alternatív reklám, amely elsősorban nem a Galaxy Tabről szól, aztán a végén mégis a koreai táblagép lesz a főszereplő.

Biztosan sokan emlékeznek, hogy a Samsung magyarországi képviselete itthon is csinált egy videót, amelyben a főbb szerepekben a mobilarénás Bog és Bocha voltak láthatóak; a film azonban inkább egy oktatófilm volt, mint reklám. A koreai gyártó munkatársai Ausztriában is csináltattak egy videót, amely kimondottan reklámozási céllal készült, ez látható a bekezdés alatt.

Ha már volt róla szó, végül álljon itt a Magyarországon készült videó is, amely a tabletek, azaz táblagépek fogalmát hivatott elmagyarázni a Samsung Galaxy Tab segítségével!

dr. Kind

Előzmények