Galaxy Tab blog: what's your tab life?

Március 22-én egy újabb Samsung Unpacked esemény kerül megrendezésre, amelynek ezúttal Orlando ad otthont. Az előző Unpacked rendezvényt februárban, a barcelonai Mobile World Congress keretein belül tartották, ott a Galaxy S II és a Galaxy Tab 10.1 volt a két főszereplő; a márciusi eseményen pedig nem hivatalos források szerint egy új tabletről fogják lerántani a leplet.

Az újabb táblagépre irányuló elméletek gyártását két dolog indította el: egyrészt az esemény hivatalos weboldalán olvasható What's your Tab life? kérdés, amely egy nyilvánvaló célzás a Samsung táblagépes vonalára, a Galaxy Tab családra. A másik, kevésbé egyértemű dolog az előző mondat alatt látható számsorozat, amely már-már Roswell-szintű összeesküvés-elméleteket szült. A 78910 számokból a legtöbben képernyőméretekre asszociáltak: 7 hüvelykes volt a legelső Galaxy Tab, az MWC-n bemutatott gép pedig 10 (pontosabban 10,1) hüvelykes képátlóval büszkélkedhet. Marad a 8 és a 9, ami egy 8,9 hüvelykes képátlójú megjelenítővel szerelt tabletet sejtet; sokan pedig a 8,9 milliméteres vastagságot látják a dologban.

Bár ezek nyilván csak találgatások, az biztosnak tűnik, hogy egy újabb táblagéppel fog gyarapodni a Galaxy Tab család. A kép alapján egy elegáns külsővel rendelkező masinával lesz dolgunk, legalábbis a mintás fekete hátlap erre enged következtetni; a 3,5 milliméteres kimenet pedig szintén ott figyel az oldalán. Mindenesetre már nem kell sokat aludnunk, hiszen 8 nap múlva mindenre fény derül; addig is reménykedjünk, hogy a barcelonai rendezvényhez hasonlóan ezt is nézhetjük élőben egy internetes streamen keresztül.

dr. Kind

Azóta történt

Előzmények