Hirdetés

Fiataloknak készült a Logitech G435 headset

A fejhallgató a gyártó Lightspeed vezeték nélküli technológiája mellett a Bluetooth kapcsolatot is támogatja.

Hirdetés

A Logitech új, gamereknek tervezett fejhallgatóról rántotta le a leplet, amely méretei miatt elsősorban fiatalok számára lehet ideális választás, de a célcsoport az elérhető színváltozatok (fekete-neonsárga, lila-fehér, kék-rózsaszín) alapján is könnyedén megállapítható.


[+]

A G435 Lightspeed elnevezésből könnyen kitalálható, hogy a fejhallgató a svájciak saját, alacsony késleltetésű vezeték nélküli kapcsolatán keresztül használható, az ehhez szükséges USB-s vevőegység PC-vel és PlayStation konzolokkal is kompatibilis, ha pedig más eszközökkel is használnánk az újdonságot, választhatjuk a Bluetooth technológiát is.

A műanyag házba csomagolt, jól szellőző szövetborítással ellátott memóriahabos fülpárnákkal rendelkező, 40 mm átmérőjű hangszórópárt használó fejlesztés mindössze 165 grammot nyom a mérlegen, és ebben már a 18 órás üzemidőt biztosító, beépített akkumulátor is benne van, amelyet USB Type-C kábel segítségével tudunk feltölteni. Érdekesség, hogy a headset mikrofonját beépítették a házba ahelyett, hogy egy flexibilis, a fejhallgatóból előre kinyúló megoldást alkalmaztak volna, ez pedig a gyártó állítása szerint nem ment a hangminőség rovására, cserébe a G435-öt az utcán viselve nem tűnünk majd ki annyira a tömegből.

A Logitech G435 Lightspeed már előrendelhető, vásárláskor mindössze 80 dollárt kell majd fizetnünk, a termék kiszállítása pedig a tervek szerint még szeptemberben megkezdődik.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés