Feltámadás: Razer Boomslang 2500 a Terratec-től

Hirdetés

A német Terratec cég arra vállalkozott, hogy újra piacra dobja a számítógépes játékosok egykori nagy kedvencét: a Razer Boomslangot.

Ez az egér a játékosok körében azért örvendett évekkel ezelőtt hihetetlen népszerűségnek, mert rendkívül pontos volt. Az eredeti gyártó LLC-t a megszűnés, jobban mondva a csőd fenyegeti, ám hála a Terratec-kel való jó kapcsolatoknak, a nem mindennapi egér újjászülethetett a Mystify-sorozat részeként.


Forrás: www.computerbase.de

Az eszköz további előnye, hogy egyaránt használhatják a bal- és jobbkezesek, ráadásul felbontása nem kevesebb, mint 2500 dpi! Ez utóbbi egy jelentős előrelépés, hiszen a régebbi példányok felbontása "csak" 1000, illetve 2000 dpi volt. A Hardware-mag német internetes oldalon megjelent a termék néhány technikai jellemzője is. A számítástechnikai "rágcsáló" hatmillió műveletet hajt végre másodpercenként (6 MIPS), a scrollja 36 PPR-es. Az egérnek öt programozható gombja van és egy 2,5 méteres kábele, a csatolófelülete USB-s, de mellékelnek hozzá egy USB-PS/2 átalakítót is.

Az első hetekben minden termékhez kapható lesz egy különleges egérpad is, "Mystify SpeedPad" néven. Az egér a paddal együtt 69,90 euróba, azaz megközelítően 17 ezer forintba kerül majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés