Újabb farkatlan patkánnyal rukkolt elő a Mad Catz

A moduláris felépítés változatlan, a rádiófrekvenciás kapcsolódást pedig Bluetooth egészíti ki.

Úgy látszik, hogy a Mad Catz nem kívánja túlságosan meglovagolni a pehelykönnyű egerek áldott trendhullámát és tartja magát a meglehetősen egyedinek tekinthető, transformeres dizájnfilozófiájához, ami jószerével eléggé nehézkes (tisztelet az újabb generációs kivételeknek, lásd például R.A.T. 1+, M.O.J.O. M1 vagy R.A.T. PRO S3), kissé túlrajzolt rágcsálókat tömörít egy kalap alatt; bemutatkozik a 113 grammos R.A.T. DWS, aminek azért némi mentséggel szolgál vezeték nélküli volta, még ha a Logitech, a Razer, a SteelSeries vagy a Glorious példájából kiindulva tudjuk is, hogy ez elkövethető akár 40-50 grammal könnyebben is.


[+]

Persze azokon a modelleken nincs 14 gomb vagy két görgő, állítható tenyértámasz, cserélhető kisujjtámasz (amelyekből kettő jár most a csomaghoz), és nem vitás, hogy ezeknek megvan a maguk haszna, amit a márka rajongói kétségkívül nagyra értékelnek majd.


[+]

A rövid, ám kifejezetten széles (113 x 87 x 38 mm-es), jobbkezes kurzorkergető mellkasában egy 400 ips-es és 40 g-s, 16 000 cpi-ig skálázódó PixArt PAW 3335DB szenzor dolgozik, a kábelmentes kapcsolat pedig 2,4 GHz-es rádiófrekvenciával vagy 5.0-s Bluetooth interfésszel egyaránt megvalósulhat, s ez utóbbi mindenképpen praktikus adalék, hiszen egyszerre akár két géppel is használhatjuk a négyprofilos belső memóriával megspékelt ketyerét.


[+]

A fő klikkek alatt "60 millió kattintásos" DAKOTA kapcsolók tanyáznak, míg az energiaellátásról egy AA ceruzaelem gondoskodik, amellyel a brosúra szerint 300 órás üzemidőt is kicsikarhatunk (Bluetooth mellett) az újdonságból. A periféria polcokra kerülése februárban esedékes, ám leendő vételárat egyelőre nem közölt a gyártó.

Azóta történt

Hirdetés