Hirdetés

GPU AIO vízhűtéssel adott magáról életjelet az Alphacool

A német vállalat újdonsága kombinálja az egyedileg épített (DIY) megoldások előnyeit a bővíthető kompakt rendszerek egyszerűségével.

Az Alphacool az Eiswolf 2 névre hallgató, videokártyákra való kompakt vízhűtéssel gyarapította portfólióját. Maga a blokk egy teljes hosszúságú, nikkelezett réz cold plate-tel operáló, Eisblock Aurora GPX szériás modell, amit a gyártó külön is értékesít, a különbség csupán annyi, hogy jelen esetben az I/O terminálba integrálták a DC-LT 2-es pumpát, mely az elődeihez képest új elektronikát kapott, és jóval halkabban végzi feladatát azoknál.


(forrás: Alphacool) [+]

A népszerűségnek örvendő, rézből készült, 240 mm-es NexXxoS ST30-as radiátor mellé két darab, 5 voltos dRGB fényorgonával ellátott, 120 mm-es, folyadékcsapágyas Aurora Lux Pro ventilátor jár, melyeknek percenkénti fordulatszáma 800 és 2000 között szabályozható. A hűtés először a referencia dizájnt követő AMD RX 5700 és RX 5700 XT kártyákhoz, illetve a Founders Edition kivitelű NVIDIA GeForce RTX 2070/2070 Super/2080 Super/2080 Ti vezérlőkhöz lesz elérhető, de a későbbiek folyamán jönnek új, egyedi nyomtatott áramköri lapot használó VGA-khoz való variánsiok is.

Az Alphacool 200 eurót kóstáló rendszerét CPU AIO-val (Eisbaer széria) vagy újabb (előre feltöltött) radiátorokkal lehet bővíteni, és a megjelenési dátuma július 30-ára lett kitűzve.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés