Emtek GeForce RTX 3060 méhészek számára

A friss modellnek nem mézkenésesek a légkavarói, csak egy referenciakártyáról van szó, amit azonnal ki fogunk szúrni a VGA-k tömegében.

Hirdetés

A dél-koreai illetőségű Emtek egy egészen újszerű dizájnnal megáldott Ampere kártyát mutatott be, név szerint a GA106-os GPU-val szerelt GeForce RTX 3060 Miracle-t. A 245 mm hosszú, kétslotos vezérlő érdekessége, hogy hűtésének LED kijelzővel megtoldott burkolatán egy méhsejtes rácsozat fedi az egyik ventilátort, s bár ennek a gyakorlati haszna konvergál a nullához, a méhmániás felhasználók örömmámorban csaphatják össze tenyereiket, hogy most már ilyen is van. A 170 wattos TDP-vel dolgozó megoldáson egy nyolctűs PCI Express tápcsatlakozó figyel és sem az 1777 MHz-es GPU boost, sem pedig a 15 GHz-en ketyegő, 12 GB-nyi GDDR6 memória órajelével nem babráltak a gyárban, így frekik terén referencia értékeket kapunk a pénzünkért cserébe.


[+]

Ugyanez igaz az I/O panelen elterülő csatlakozókra is, hiszen a három (1.4a verziószámú) DisplayPort mellett egy 2.1-es HDMI kimenet strázsál hátul. Az ár egyelőre kérdéses, noha a megléte amúgy sem szolgálna érdemi információval, főleg, hogy még azt sem tudni biztosra, hogy az újdonság kereskedelmi forgalomba kerül-e a koreai piacon kívül.

Hirdetés