100 millió eurót kapott fejlesztésre a spéci hangrendszeréről ismert Devialet

Nehézsúlyú befektetőktől érkezett az összeg, a cél, hogy a házimozi mellett a gépjármű és IoT szektorban is hatalmasat gurítson a különleges hangrendszereiről ismert vállalat.

A francia Devialet neve leginkább a Phantom fantázianevű különleges otthoni hangrendszerről lehet ismerős. Ez az egyedi kialakítású, sokak szerint pazar hangminőséget produkáló masina nagy visszhangot keltett a közelmúltban. Többek között rengeteg felhasználható tőkével rendelkező nagy hal figyelmét is a francia cégre irányította.

Devialet Phantom
Devialet Phantom [+]

Ez pedig abban nyilvánul meg, hogy egy csoport 100 millió eurót bocsát a Devialet rendelkezésére, amelyet a jövőbeni fejlesztésekre és terjeszkedésre fordíthatnak. Nagyra törő tervekben nincs hiány, hiszen ha minden jól megy, a beruházásoknak köszönhetően a konszern hamarosan az otthoni berendezések mellett a járműiparban és az IoT szegmensben is a megkerülhetetlen monolittá válik. A befektetők személye is beszédes, és jelzi a dolog komolyságát, hiszen olyanok adták össze ezt a pénzt, mint a Renault Csoport, a Foxconn, a Sharp, a Jay-Z féle Roc Nation

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés