DCMM blog: magyar modok az idei DCMM-en II.

Feco72 kizárólag a CE-Mod kategóriában indul, melyben átalakított elektronikai eszközök, de nem számítógépek szerepelnek. Róla már mindenki tudja a hazai modder közösségben, hogy steampunk stílusban tevékenykedik. Legújabb billentyűzetén is a fa, bőr, szegecsek és a kézi kivitelezés dominál; az alábbi képen még az utolsó simítások előtt látható a mod.


[+]

Ger_man alkotása, az Open Air Case, bár még csak virtuálisan, az internet szárnyán, de már megjárt egy nemzetközi moddingversenyt és ott harmadik helyet szerzett, az idei Veletechen pedig Andrew_31 Trabija mögött a dobogó második fokára állhatott fel. Az eredetileg egyetemi projektnek indult tervből valóság lett, elsősorban fára támaszkodva. A nyitott ház egyik különlegessége, hogy a hasonló megoldásokkal szemben átalakítás nélkül felszerelhető más hardverekkel is, ráadásul már két példány létezik belőle.


[+]

A DCMM szabályai szerint azok a modok, melyek nem nyertek szakmai díjat vagy komoly átalakítás történt rajtuk, másodszor is részt vehetnek a versenyen. GumisPeter ezt a lehetőséget kihasználva ismét V8-as motorblokkra alapozó, már tavaly is nagyon látványos alkotásával próbál újra szerencsét. Természetesen több módosítás, finomítás történt azóta, olyan dolgok, amelyeket a tavalyi versenyre idő hiányában nem sikerült kiviteleznie. A végeredmény még a korábbinál is látványosabb lett.

GumisPeter modja még a tavalyi állapotában
GumisPeter modja még tavalyi állapotában [+]

 

Stábunk utazását a kölni Gamescomra és a tudósítást a DCMM-ről az ASUS Republic of Gamers támogatja.

Azóta történt

Előzmények