Magyar siker a Cooler Master moddingversenyen

Hirdetés

Két héttel ezelőtt, a Heti szemle rovatunkban megmutattuk Ivanics Gergely (fórumon Ger_man) remekbe szabott alkotását. Az egyetemi dizájn munkának indult alkotás először 3D-s modellként született meg, amiről a Logouton olvashatóak további részletek. A terveket tettek követték, mégpedig határozott szándékkal, az O.A.C vagyis Open Air Case a Cooler Master nagy presztízsű versenyére készült.

Balra a kezdeti 3D-s terv, jobbra az elkészült mod látható Balra a kezdeti 3D-s terv, jobbra az elkészült mod látható
Balra a kezdeti 3D-s terv, jobbra az elkészült mod látható [+]

Nagyon erős mezőny állt össze ezen a modder versenyen, a casecon kategóriában például a néhány hete bemutatott, parádés Lamborghini mod, a tavalyi DCMM-en második helyet szerzett Super power calculation center, és szintén második, óriás egér ellen indult versenybe az O.A.C – és bizony derekasan helytállt. A közönség és szakmai zsűri értékelését összevonva az alkotás a három harmadik helyezett közé került be, a hatalmas egér, és a Finnországban készült Project Duplex mellett. A két második helyen az imént említett Super power calculation center és egy parádés Transformers kamion mod osztozott, az első helyet pedig a Lamborghini szerezte meg.


[+]

Gratulálunk a moddereknek, különösen Ger_mannak! Jó hír, hogy az idei Veletechen élőben is megcsodálható lesz az Open Air Case.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés