Hirdetés

Gigantikus toronyházat leplezett le a Danger Den

Hirdetés

A Danger Den elsősorban a vízhűtőkhöz készített blokkjairól híres, de most egy házzal rukkoltak elő, mely a Q20 jelzést viseli. A termék ATX, Extended ATX, Flex-ATX, XL-ATX, microATX vagy Mini-ITX, illetve akár BTX szabványú alaplapot is befogad, a meghajtók pedig két darab 5,25, négy 3,5, illetve három 2,5 colos helyre kerülhetnek. A kisebb rekeszek rejtve vannak, és a ház felső részébe helyezhetők.

A 527 mm magas, 185 mm széles és 462 mm mély ház alapból nem tartalmaz ventilátort, de a felhasználó számos 12 és 14 cm-es légkavarót szerelhet be, függően a kiválasztott alaplaptól. A toronyról lemaradt az I/O panel, de a tervezők a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosították a megfelelő kivágásokat.

A rendkívül masszív felépítésű Danger Den Q20 alapesetben vörös panelekkel érkezik, de ezek lecserélhetőek a kék és a sárga verziókra, melyek természetesen a csomag részei. Az újdonság ajánlott fogyasztói ára 270 euró, ami nem mondhatni, hogy olcsó, de biztos lesz, akinek megéri.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés