Hirdetés

Cserél a HP

A Hewlett-Packard hibát fedezett fel egyes, noteszgépekhez készített memóriamodulokban. A hibás alkatrészek – melyek esetenként lefagyásokat, adatvesztést és windowsos rendszerekben "kék halált" okozhatnak – közel 900 000 HP-noteszben találhatók meg. Az érintett modellek a Compaq Evo, Presario, HP Pavilion és HP Compaq Business Notebook sorozatba tartoznak.

Amint a gyártó szóvivője a CNET-nek elmondta: a hiba Pentium 4 és Pentium M processzoros rendszerekben fordul elő a potenciálisan hibás modulok és egyes Intel-lapkakészletek használata esetén. Az érintett – 128, 256 és 512 MB kapacitású – modulokat az Infineon, a Micron, a Samsung vagy a Winbond gyártotta 2002 márciusa és 2003 júliusa között. A HP biztos abban, hogy más gyártók – ezeket az alkatrészeket használó – modelljei sem mentesek a hibától.

A vállalat arra kéri a HP-vásárlókat, hogy a weboldalán közzétett alkalmazás segítségével teszteljék le noteszgépeiket. Amennyiben a gép tartalmaz hibás modulokat, azokat ingyen kicserélik. A cseremodulokat postán küldik ki, a szerelést pedig maguk a tulajdonosok is elvégezhetik a a HP oldalán megjelent útmutató alapján.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés