Megszabadult kábelétől a Corsair egyik MMO egere

A Scimitar széria gyarapodott egy újabb képviselővel, ami hardveresen a cég már többször is alkalmazott receptjét követi.

A Corsair egy elsősorban MMORPG-ket/MOBA-kat játszó egyéneket célzó egérrel frissítette kínálatát, ami 16 programozható gombot állít hadrendbe, és kétféle vezeték nélküli kapcsolattal kommunikálhat gépünkkel.


[+]

A szigorúan jobbkezes kialakítású, Scimitar Elite Wireless névre keresztelt rágcsáló formavilágát korábban már láthattuk, csakúgy, mint a balján sorakozó, 12 elemből álló gombklasztert, amelyet előre-hátra mozgathatunk a minél kényelmesebb fogás megtalálásának érdekében.


[+]

A még kategóriájában is kifejezetten nehéznek számító, 114 grammos eszköz belsejében a vállalat más modelljeiből már ismert, 100-tól 26 000 cpi-ig 1-es lépcsőkben skálázódó, 650 ips-os/50 g-s Marksman 26K szenzor dolgozik, amely tulajdonképpen egy – jelen esetben – háromprofilos fedélzeti memóriával kiegészített, PixArt PAW 3393-as egység. A főklikkek alá "100 milliós" optomechanikus switch-ek költöztek, amiknek szárai a rugós előfeszítésnek köszönhetően effektíve nulla távolságra vannak az aktuátoroktól.

[+]

A jobb oldalon lévő ujjtámaszon háromszög alakú extrudációk igyekeznek segédkezni az emelgetésben/repozicionálásban, de a kétzónás iCUE RGB világítás sem hiányzik a 2000 Hz-ig húzható polling rate-tel operáló, 2,4 GHz-es Slipstream rádióval vagy Bluetooth interfésszel munkára sarkallható jószág repertoárjából. A beépített akkumulátor a felhasználási módtól függően akár 150 óráig is bírhatja szuflával, és a kábeles üzemet is inicializáló, 1,8 méter hosszú USB Type-C/Type-A zsinórral mintegy 1,5 óra leforgása alatt csurig tölthető.

[+]

A periféria hasán virgin grade PTFE tappancsok szolgálnak társaságul a módváltónak, illetve a dongle tárolására odakészített rekesznek, és a 2 éves garanciával értékesítésre kerülő termék dobozára (nettó) 130 dolláros árjelzést akasztottak.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés