Igazán színes lesz a Corsair új egere

A Corsair bejelentette, hogy megújult a korábban kiadott, viszonylag népszerűnek tekinthető, általunk is tesztelt Sabre RGB egere, amely az előd összes kedvelt képességét feljavított szenzorral kínálja.

A kialakítás szempontjából kísérteties a hasonlóság a korábbi modellel, így ezt a terméket is csak a jobbkezes felhasználóknak tudják kényelmesen használni. Megmarad a négy zónára osztott, 16,8 millió színt megjelenítő, LED-es világítás, így négyféle különböző színt lehet beállítani az egér hátsó, elülső, oldalsó, illetve a görgőhöz rejtett LED-jéhez. Megmaradt a nyolc programozható gomb és az egy görgő is, az extra nagy tappancsméret, az 1,8 méter hosszú kábel, a vezérlésre szolgáló CUE szoftverrel való kompatibilitás, valamint a 100 grammos tömeg.

Teljesen új azonban az optikai érzékelő, amely 6400 helyett 10000 DPI-ig működik. Előre konfigurált értékekre is van lehetőség, így több konfiguráció között lehet választani, és ezek a beállítások tetszőlegesen meghatározhatók 100 és 10000 DPI között.

Az USB interfészre csatlakoztatható, akár 1000 Hz-en is frissítő Corsair Sabre RGB szállítása már megkezdődött. Az ajánlott fogyasztói ára 60 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés