Hirdetés

Anidees AI6 v2 ház: hűvös elegancia csúcsra járatva

Az Anidees még mindig friss húsnak számít a házak piacán, de az már látszik, hogy számolni kell velük a jövőben, ha továbbra is folytatják a megkezdett utat. Első házuk, az AI6 miditorony ugyanis első próbálkozáshoz képest meglepően sikeres lett, de voltak apróbb hiányosságai, amelyekre a vállalat most reagált egy frissített, v2-es kiadással.


[+]

A frissítés szerencsére nem befolyásolta a letisztult dizájnt, és megmaradt az acél vázra húzott alumínium és műanyag burkolatok egyvelege, és érintetlen maradt a 207 x 509 x 527 milliméteres méret is. Annyi változás azért történt, hogy az ablakos változatnál 90 százalékkal megnövelték a nyílás területét, aminek plexi borítása ezúttal sötétített.

 


[+]

A külső helyett sokkal inkább a továbbra is alsótápos elrendezésű ház tudását reszelgették, így például kibővítették a felső, USB csatlakozókból és 3,5 mm-es jack aljzatokból álló I/O részleget egy SD kártyaolvasóval és egy háromállású ventilátorvezérlővel. A tágas, akár 428 milliméter hosszú VGA-t és 177 milliméter magas CPU-hűtőt is elnyelő belsőben is történtek finomítások, aminek köszönhetően immáron kilenc darab 2,5"-es tároló behelyezésére nyílik lehetőség a korábbi nyolc darab helyett. A bővítést nem a meglévő rekeszek átszervezésével hajtották végre, hanem a szerelőnyílással és gumis kábelbújtatókkal ellátott alaplaptálca mögött alakítottak ki egy új felfogatási pontot.


[+]

A legnagyobb változtatást a hűtés terén hajtották végre. A ventilátorhelyek száma ugyan nem változott a v2-ben (2-2-2 darab 140/120 elöl, alul és felül, valamint egy darab 120 mm hátul), de növelték a kompatibilitást a vízhűtéses rendszerekkel, így a korábbi egy darab 240 milliméteres radiátor helyett már három is helyet foglalhat.


[+]

Az Anidees AI6 v2 továbbra is három verzióban érhető el: normál (AI6 v2 Black), oldalablakos (AI6 v2 Black Window) és extrán zajszigetelt (AI6 v2 Black Silent) és egyik sem lesz kifejezetten olcsó. A fenti sorrendben 105, 113 és (szintén) 113 angol fontot kérnek el értük, ami átlagosan 15-20 fonttal drágább, mint az első kiadás.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés