Hirdetés

Három irányból is kukkolható a Cooler Master új házának belseje

Az acélból készült kuckó a hónap végén érkezik, és az alaplapra köthető világítás természetesen nem maradhatott ki.

Hirdetés

A Cooler Master különösen népszerű a számítógépházak piacán, valószínűleg a MasterBox sorozatba érkező, MB530P névre hallgató termékük is nagy sikert fog aratni. A már a Computexen is látott, 489 x 229 x 469 mm méretű modell három edzett üveg felülettel is rendelkezik, az elöl és bal oldalt található oldallap teljesen átlátszó, míg az alaplaptálca mögött elhelyezett ablakot már megpróbálták feldobni egy méhsejt mintázatú grafikával. A legfeljebb ATX formátumú alaplapot fogadó házikó jól körbepakolható a hűtést segítő eszközökkel, vízhűtéshez előre 360, fentre 240, míg hátra 120 milliméteres radiátorokat szerelhetünk. Légkavaróknak is jut hely bőven, tartozékként kapunk 3 darab 12 centis ventilátort az üveg előlap mögé, ezenfelül a tetőlemez alá is felapplikálhatunk kettőt, hátra pedig egy darabnak van hely.

Cooler Master MasterBox MB530P
Cooler Master MasterBox MB530P [+]

A ventilátorok és a bekapcsológomb világítása is kapott egy ARGB Lightning Control nevezetű vezérlőt, ezt az alaplapra csatlakoztatva a legtöbb népszerű gyártó megoldásával irányíthatjuk –például ASUS Aura Sync vagy Gigabyte RGB Fusion. A már említett bekapcsológomb mellett találunk még két-két USB 3.0-s, illetve 2.0-s csatlakozót, de a dupla jack csatlakozó sem maradt le.


[+]

Bővítőkártyából összesen 7 darabnak alakítottak ki helyet a tervezők, a processzorhűtő magassága 165 milliméter lehet, grafikus kártyákból pedig legfeljebb 410 milliméteres modellek férnek el a ház belsejében. A tápegység méretét 18 centiméterben maximalizálták, ez az alsó, takarólemezzel elrejthető szekcióban helyezhető el, akár 2-2 darab 2,5 és 3,5 hüvelykes meghajtó társaságában. A kisebb méretű adattárolókból további kettőt fel lehet rögzíteni az alaplaptálca hátsó oldalára, itt hagytak elég helyet a kábelek elrendezésére is, így az üveg oldallap ellenére is rendezett lehet a számítógép.

A Cooler Master MasterBox MB530P augusztus 27-én válik elérhetővé 110 dolláros ajánlott fogyasztói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés