Computex 2023: M&M az MSI-nél

A második (vagy első?) M betű a Mercedes-AMG Motorsportra vonatkozik az egyedi kiadású Stealth 16 kapcsán.

Hirdetés

Sok év elmúlt már azóta, hogy divat volt notebookokat autógyártókkal közösen „tervezni”, de az MSI most felmelegítette ezt a hagyományt a kissé hosszú nevű Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport Limited Edition noteszgéppel, mely a „normál” Stealth 16 csúcsmodelljére építkezik. Mivel már alapból elég erős konfigurációról van szó, hardver szinten igazából nem várhatunk vadító extrákat, a neves autómárkától inkább a logót és a dizájnelemeket kölcsönzi a számítógép.


[+]

A kellemesen vékony (20 mm-es és 1,9 kg-os), sötétszürke, alumíniumburkolatú gépházban Core i9-13900H processzort, GeForce RTX 4070 grafikát, UHD+ felbontású OLED kijelzőt, legfeljebb 64 GB memóriát és 2 TB SSD-t találunk. A grafikus kártya TDP-je 105 watt, az SSD-k pedig RAID 0 konfigurációban érkeznek. Az extrák között gombonként variálható RGB világítású billentyűzetet, Killer 2.5 GbE hálózati adaptert, HDMI 2.1 és TB4 kivezetéseket, ujjlenyomat-olvasót és 99,9 Wh-s akkumulátort találunk.


[+]

A Mercedes irányából érkezik a logó (van belőle a fedlapon, a monitor alján, sőt, a gép alsó burkolatán is), a bekapcsológomb Start Engine feliratot kapott, a szóköz-billentyű pedig karbonszálas hatást kelt. A gép dobozába rejtett, külön „tokban” helyet foglaló extrák között egy egeret, Type-C/Type-A kompatibilis usb kulcsot, egérpadot és kábelösszefogókat találunk – ezek mindegyike Mercedes logót visel, ahogy a tápegység is.


[+]

Ahogy az AMG Merciket sem veszi mindenki, úgy ezt a notebookot sem fogja: azon túl, hogy limitált kiadású, a 3300 eurós ára is korlátozza a megcélzott vásárlók körét.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés