Hirdetés

CES 2019: látogatóban a DeepCoolnál

A kínai gyártó lég- és vízhűtésekkel, illetve több új házzal is készül az új esztendőre, még ha ezek egy részét májusban láthatjuk csak.

A DeepCool, illetve GamerStorm almárkája egész pofás újdonságlistával készült a CES-re, amelyben házak, illetve víz- és léghűtések is helyet kaptak. Kezdve is rögtön a sort az utóbbival, új csúcsmodellként érkezik majd május környékén a 100 dolláros, állítólag 280 watt TDP-ig ajánlható Assassin III, amely egy méretes, 165 mm magas és 140 mm széles duplatorony, hét hővezető csővel és a magasabb (54 mm a maximum) RAM-okkal kompatibilis bordázattal.


[+]

A két 140 mm-es ventilátor a cég saját gyártmánya, de külön nem árulják – a standon a szokásos zaj miatt nehéz volt megítélni, hogy mennyire lesznek hangosak, de az kiderült, hogy egy csúcsra járatott Core i9-9900K-val a hűtő úgy boldogul, hogy 82 fokon tartja a magokat.


[+]

Az Assassin III érdekessége még, hogy szokatlanul visszafogott, nincsenek rajta RGB LED-ek, a gyártó elmondása szerint azért, mert a teljesítményre koncentráltak. Jó pont jár nekik ezért (és azért is, mert arra is gondoltak, hogy a felül elszökni kívánó légáramlatot egy-egy műanyag terelővel visszairányítsák a bordák felé).


[+]

A folyadékos részlegnél két, újdonságnak csak nagyjából nevezhető terméket láttunk. A Castle 360 RGB az eddigi Castle RGB családot egészíti ki. A még januárban a boltokba kerülő, 170 dolláros egység természetesen 360 mm-es radiátorral és RGB világítással rendelkezik, 280 wattnyi TDP-vel tud megbirkózni, és Socket TR4-es foglalatra is felszerelhető. A 140 dolláros Captain 240 Pro 250 wattig bírja, kétkamrás, a radiátorra pedig a folyadék tágulását lehetővé tévő külön egység került.


[+]

Házakból két friss termék érkezik. Ezek közül a méretesebb a Matrexx 70, amely áprilisra várható, 70 dolláros árral. Ez legfeljebb E-ATX méretig támogat alaplapokat, és lehetővé teszi grafikus kártyánk függőleges irányú beszerelését is. Belseje kétkamrás, a tápegység számára kiképzett alagutat üvegfedél zárja, és üvegből készült az oldalpanel is. A képen látható, RGB csíkos kiegészítő a GH-01B, amely tulajdonképpen a nehezebb VGA-k alátámasztására szolgál, de mellékesen RGB LED-ekkel is felruházták.


[+]

Drágább a GamerStorm csapatba érkező MaCube 550, amely fekete és fehér színben is jön majd a nyáron, az előbbi 110, az utóbbi 120 dolláros áron. Ezt a házat mágnesek tartott oldalpanel, minimalista dizájn, illetve a VGA függőleges beszerelésének lehetősége jellemzi. Hasznos érdekessége, hogy a 3,5"-es meghajtóknak készített kereteket elég sokféle módon variálhatjuk a házban. Ennél kevésbé tartjuk jó ötletnek, hogy az előlapi ventilátorok számára a szellőzést az előlap körüli vékony rés biztosítja majd.

Azóta történt

Hirdetés