Hirdetés

CES 2013: az In-Win lamellás háza Mini-ITX méretűre zsugorodott

Az In-Win extravagáns csővázas házát, a D-Frame nevezetű építményt már múlt héten bemutattuk, amivel a gyártó ismét bizonyította, hogy kreativitásból még mindig nincs hiány, képesek kilépni a „doboz” világból. A 2012-es Computex alkalmával például a H-Frame számítógépházzal borzolták a kedélyeket, azonban a koncepció annyira bejött nekik (vagy a vásárlóknak?), hogy az idei kiállításon bemutattak egy zsugorított verziót H-Frame Mini név alatt.


[+]

A 263 x 122 x 273 m-es ház alapfelépítése tehát nagyban hasonlít nagytestvéréhez: a nyitott, szellős szerkezetet összecsavarozott alumínium lamellák biztosítják. Kialakításának hátránya, hogy a belteret különösebben semmi nem védi a portól, ugyanakkor egy takarékos, akár passzív konfiguráció komolyan profitálhat ebből a nyitottságból.


[+]

Az apróság specifikációját egyelőre nem részletezte a gyártó, csupán annyit lehet tudni, hogy Mini-ITX szabványú alaplap befogadására képes, valamint a szűkös tér ellenére beépített tápegységgel rendelkezik, ennek teljesítménye 120 watt. A meghajtóhelyek számát nem konkretizálták, de egy 2,5 és egy 3,5”-es HDD/SSD bizonyára befér, az beépített optikai meghajtóról viszont le kell mondanunk. Az előlapi kivezetések és a bekapcsológomb egy a Frame széria többi tagján is alkalmazott külön modulon kaptak helyet, a mikrofon bemenet és a fülhallgató kimenet mellett 2 x USB 3.0 port látható. Megjelenési dátumról és vételárról még nem tettek említés, de annyit azért elárultak, hogy több színvariációban is elérhető lesz a H-Frame Mini.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés