HTPC-vel egybeépített projektor BryteWerks-módra

A BryteWerks a beszédes nevű Model One személyében egy új termékcsaládot indított. Konkrétan a projektorral egybeépített HTPC sorozatát hívta életre. A készülék többféle kiszerelésben elérhető, így a vásárlók – bizonyos keretek között – saját igényeikhez, illetve a pénztárca vastagságához igazíthatják a konfigurációt.

BryteWerks Model One
Bryte Werks Model One

Amennyiben a felhasználó a legtöbbet akarja kihozni a készülékből, akkor kap egy 16:10 képarányú, Full HD felbontású, 11 000 ANSI Lumen fényerejű, és 1000:1 valós kontrasztarányú projektort. A modell vetítési távolsága a húsz métert is elérheti, és módot ad vertikálisan, illetve horizontálisan a 20 fokos trapézkorrekcióra. Ehhez jár egy Intel Core i7 processzorra épülő HTPC (sajnos a 23,976 Hz-es frissítési mód támogatása nélkül) egy 500 GB-os SSD-vel, illetve egy beépített Blu-ray lejátszóval kiegészítve. A vállalat közleménye szerint a hibrid képes arra, hogy mozit varázsoljon a nagyszobából, hiszen a képminőség kiváló, sőt a felhasználó akár még különféle vizuális effekteket is pakolhat a különféle tartalmakra.

BryteWerks Model One
BryteWerks Model One

A kezelést egy integrált, 720p felbontást kínáló, 8,9 hüvelykes érintésérzékeny LCD kijelző segíti. Természetesen jár hozzá távirányító, és a letölthető alkalmazások segítségével akár okostelefonról, vagy tabletről is vezérelhető. Az interfészbőségnek köszönhetően egyszerűen csatlakoztatható hozzá egy másik projektor, játékkonzol, házimozi rendszer, hangprojektor, számítógép, külső merevlemez vagy akár egy hordozható médialejátszó is. A saját fejlesztésű AirHeart hűtési rendszernek hála sikerült a működés közbeni zajszintet 27 dB-en tartani, tehát a ventilátor zúgása nem fogja megzavarni az élvezeteket. A 17 hüvelykes élekkel rendelkező kocka alumínium és acél készülékháza masszív alumínium alvázon nyugszik, így a termék súlya körülbelül 14 kilogramm. Alapkiszerelésben a Model One 2500 dollárba kerül, de ha valaki mindenből a legjobbat akarja, akkor nem ússza meg 6000 dollár alatt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés