Hirdetés

Szellemházzal állt elő a BitFenix

A BitFenix bemutatta a Ghost névre keresztelt számítógépházat, mely elsősorban a játékosokat célozza meg, a fejlesztés során pedig a kiváló zajszigetelésre törekedtek a tervezők. A teljesen feketére festett termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és három darab 5,25, négy 3,5, illetve három 2,5 colos rekeszt kínál. A kisebb fiókok természetesen rejtve vannak.


[+]

Az 522 mm magas, 210 mm széles és 510 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatokat az előlap mögé szerelt szintén 12 cm-es légkavaró kelti. Utóbbi kiegészíthető még egy 12 cm-es ventilátorral, vagy lecserélhető egy 14 cm-es megoldásra, emellett alulra egy 14 cm-es, felülre pedig két 14 cm-es vagy egy 20 cm-es szélgép helyezhető. Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két-két darab 2.0-s és 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik. Ezeket egészíti ki egy 6 Gbps-os SATA adattárolókat fogadó fiók, mellyel gyorsan köthető a számítógépre egy extra adattároló.


[+]

A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elvezetéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, továbbá a vízhűtő csövei is utat találnak majd az erre kialakított hátulsó nyílásokon keresztül. A VGA-k szempontjából 33 cm-es helyet hagytak szabadon a tervezők, így a legméretesebb kártyák is beférnek majd. A ház porszűrőket is kapott, amelyek bármikor megtisztíthatók, mivel eltávolításuk nagyon egyszerű.

A segédeszköz nélkül szerelhető BitFenix Ghost forgalmazása még ebben a hónapban megkezdődik, az ajánlott fogyasztói ára pedig 89 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés