Hármasikrek születtek a Razer Barracuda családban

Az új headsetek a gép előtt és utcán is megállják a helyüket.

A Razer tavaly indította útjára az „utcai stílust képviselő gamer mikrofonos fejhallgatókat” felvonultató Barracuda sorozatot, amelynek akkor még csak egyetlen tagja volt, most viszont ez a szám háromra bővült, sőt, a tavalyi Barracuda X is kapott némi ráncfelvarrást. Utóbbi állítás az üzemidő 50 órára emelésére, valamint a két eszköz egyidejű csatlakozását (amelyek között gombnyomással tudunk váltani) biztosító SmartSwitch Dual Wireless funkció bekerülését takarja.

Barracuda X
Barracuda X [+]

A SmartSwitch az 50 milliméteres TriForce driverekkel szerelt Barracuda és Barracuda Pro modellekbe is bekerült, de nem ez az egyetlen közös pont a két headset között. Mindkét eszköz megkapta a THX Spatial Audio virtuális térhangzás technológiát, a beépített mikrofonok képesek a zajszűrésre is, továbbá az új duó mindkét tagja kétféle vezeték nélküli kapcsolattal (2,4 GHz-es és Bluetooth 5.2) is használatra fogható, az alapmodellt tekintve viszont extra, hogy szükség esetén a jack csatlakozón keresztüli használat lehetősége is adott. Természetesen mindkét headsetnél beépített akkumulátorra bízták az energiaellátást, a telepek pedig 40 óra üzemidőt képesek biztosítani, míg töltésük USB Type-C csatlakozón keresztül végezhető el.

Barracuda
Barracuda [+]

A Barracuda Pro a fentieken kívül aktív zajszűréssel is rendelkezik, így a három új modell közül talán ez a legalkalmasabb utcai használatra. Érdekes lépés, hogy a szövetborítást nem a csúcsmodell, hanem az alap Barracuda kapta, míg a Próra már csak műbőrrel burkolt fülpárnák jutottak, bár ennek talán az az oka, hogy ezzel is javulhat valamennyit a zajszűrés hatékonysága, hiszen a műbőr kevesebb hangot enged be, mint a szövet.

Barracuda Pro
Barracuda Pro [+]

Az újdonságok már megrendelhetők a gyártó webáruházából, a Barracuda X és Barracuda modellekért 100 és 160 dollárt kérnek el, míg a Barracuda Pro 250 dollárt kóstál.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés