Brutális fényerejű, retró kivitelű projektor a Barcotól

Hirdetés

A Barco nem a világ legnagyobb cége, hiszen kilencven országban összesen 3500 munkatársat foglalkoztatnak, ennek ellenére a projektorgyártók között ott vannak a szeren. Ezt bizonyítják most RLM-W12 típusjelzésű termékükkel is, amely imponáló technikai specifikációval hívja fel magára a figyelmet.

Barco RLM-W12
Barco RLM-W12

A háromchipes DLP technológiára épülő modell két darab 400 wattos lámpájával például maximum 10500 ANSI lumen fényerő előállítására képes, amivel egy világos, nagyméretű előadóteremben is jó képminőség megteremtését biztosítja. Továbbá lehetővé teszi, hogy két forrásból egyszerre két különböző tartalom jelenjen meg a vásznon, emellett biztosítja a 3D tartalmak megjelenítését is, amelyhez az aktív shutteres technológiát használja. A könnyű kezelést egy távirányító, illetve a saját Projector Toolset nevű alkalmazás biztosítja, amelynek világos és logikus grafikus felületével bárki könnyen elboldogul, legalábbis a gyártó szerint.

A projektor legnagyobb valós kontrasztaránya 2400:1, a 16:10-es képarány mellett pedig maximálisan 1920x1200 (WUXGA) képpontot képes a vetítővászonra varázsolni. A maximális fogyasztás 1000 watt körül alakul, a lámpák élettartama pedig 1100 óra. A készülékre alapból 24 hónap garanciát vállalnak, de opcionálisan ezt még egy évvel meg lehet toldani. A kivitelében a hőskort idéző termék májusban kerül a boltok polcaira, ám azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyit kérnek majd érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Barco

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés