Hirdetés

Az RTX sorozathoz készült hűtőblokkal állt elő az Inno3D

Az iChiLL Frostbite blokkok rögtön három videokártyán is tiszteletüket teszik.

Hirdetés

Az Inno3D elkészítette  az NVIDIA legújabb, GeForce RTX szériás grafikus kártyáihoz – egészen pontosan az RTX 2070, 2080 és 2080 Ti modellekhez - szánt vizes blokkjait, melyek segítségével a már meglévő vizes rendszerünkbe beilleszthetjük kedvenc, megjelenítésért felelős komponensünket is.


[+]

Az Inno3D iChill Frostbite névre keresztelt megoldás egy nikkellel bevont réztömbre épül, melyen a GPU egység felett egymástól 0,6 milliméter távolságra található, 0,6 mm „vastag” lamellákból kialakított bordázatot helyeztek el. A plexiből készült takarólemezről szerencsére nem maradhatott le a játékosok Bibliájának alaptételeként nyilvántartott „RGB-t minden gamer termékbe” mondatnak megfelelő színes világítás sem. Az 1/4 colos csöveket horizontális és vertikális irányban is csatlakoztathatjuk, függően a hűtőkör kialakításától.


[+]

A gyártó közleményében bár kihangsúlyozza, mennyire keményen dolgoznak azon, hogy az újdonságok elérhetőek legyenek a viszonteladók számára, ennek pontos idejéről egyelőre nincs információ. Talán enyhíthet a leendő vásárlók fájdalmán az, hogy az Inno3D készített iChiLL Frostbite kiadást a már fent említett három kártyából, melyekre már felszerelték az új vizes blokkot. Állításuk szerint ezzel 20-22%-kal alacsonyabb hőfok is elérhető a referenciaként használt, feltehetőleg levegővel hűtött modellekkel szemben.

Az Inno3D iChiLL Frostbite hatékonysága
Az Inno3D iChiLL Frostbite hatékonysága (forrás: Inno3D.com) [+]

Az Inno3D iChiLL GeForce RTX 2070, 2080 és 2080 Ti Frostbite kártyák árát és várható megjelenési idejét sajnos még nem hozták nyilvánosságra.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés