Hirdetés

Disszociatív személyiség az Inno3D új VGA-hűtője

Megzabolázza a hőmérsékleti mutatókat a gyártó, GeForce RTX 2070-es és 2080-as videokártyáira érkező alternatív megoldása.

Az Inno3D új, GeForce RTX-ekhez készülő, iCHILL X3 JEKYLL névre hallgató hűtő alumínium bordázata 140 darab lamellából tevődik össze, és a hat hőcső mellett cserélhető ventilátorkeretet visel, melyen igény esetén a három darab 90 mm-es, japán csapágyazású légkavaró leváltható két 100 mm-es, tizenöt lapátos Turbine példányra a halkabb üzem elérésének érdekében.


[+]

A percenkénti fordulatszám intelligens vezérlés alatt áll, és az egység tetején sziesztázó OLED kijelzőn a GPU, a memória, illetve az energiafelvétel adatai, valamint a megjelenített logó mellett az ezzel kapcsolatos információk egyaránt leolvashatóak.

A cserélhető ventilátor profil és a meleg levegő útja A cserélhető ventilátor profil és a meleg levegő útja
A cserélhető ventilátor profil és a meleg levegő útja [+]

Az új iCHILL RTX 2070-es kártya GPU Boost órajele 1815, az RTX 2080-as verzióé 1845 MHz-re emelkedett, maguk mögé utasítva az NVIDIA vonatkozó Founders Editionjeinek 1710, valamint 1800 MHz-es órajeleit. Ahogy az már lenni szokott, a vezérelhető RGB megvilágítás sem maradhatott le a jellemzők listájáról, sőt, megvan a gusztusos hátoldali takarólemez is.

A hűtés tetején trónoló OLED kijelző
A hűtés tetején trónoló OLED kijelző [+]

A nóvumuk hamarosan megjelennek a számítástechnikai kereskedések polcain, ám a várható árra vonatkozóan még nem tudni biztosat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés