Pár hét múlva az Inno3D is a memóriapiac szereplője lesz

A vállalat számos iCHILL memóriacsomagot tervez kiadni, mindegyiket ugyanarra a 4 GB-os modulra építve, de persze eltérő órajelek mellett.

Az Inno3D heteken belül belép a memóriapiacra, méghozzá számos, DDR4-es szabványú memóriacsomaggal. Ezek ugyanarra a 4 GB-os modulra épülnek, a hűtést is egy RGB LED-ekkel kidekorált, egyébként kifejezetten ízléses dizájnnal megáldott borda biztosítja.


(forrás: techPowerUp!) [+]

A vállalat 8 GB-os kétcsatornás és 16 GB-os négycsatornás csomagokat is tervez, az effektív órajel pedig 2400 és 4000 MHz között lesz. Nyilván arra érdemes számítani, hogy a négycsatornás megoldások órajele egy picivel alacsonyabbra lövik be a tervezők, de ez megszokottnak számít, elvégre négy memóriát sokkal nehezebb stabilan működtetni, mint kettőt. A késleltetésről csak annyi adat van, hogy CL15 vagy nagyobb lesz. Itt is a magasabb órajelhez társul majd a kedvezőtlenebb paraméterezés.

Sajnos a memóriacsomagok pontos paraméterei még nem ismertek, ahogy az árazás sem, de az már biztos, hogy a vállalat a forgalmazást Ázsia mellett Európában is biztosítani fogja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés